in

Ako na retrovizoru dočekate OVAKAV prizor, odmah uđite u vozilo i bježite glavom bez obzira! (FOTO)

Tinejdžerka Ashley Hardacre je ostala izenađena nakon što je otkrila košulju na prednjem dijelu vjetrobrana svog automobila, nakon što se na večer vraćala kući nakon završene smjene kao prodavačica u jednom trgovačkom centru.

Prvo je pokušala rukom, dok je bila u autu, ukloniti nepoznatu košulju sa stakla svog automobila, ali je zatim na retrovizoru ugledala dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju. Odustala je od ideje da izađe iz automobila i odvezla se kući.


– Moja inicijalna misao bila je da je košulja slučajno završila na mom autu. Ali kada sam je pokušala uz pomoć brisača ukloniti, primijetila sam da je košulja omotana oko brisača i tada sam znala da ju je tu netko namjerno stavio iz nekog razloga – priča Ashley za Metro.co.uk.

Ashley je zatim stala na obližnjoj benzinskoj pumpi i uklonila košulju. Svoju priču je postavila na Facebook i na osnovu komentara uskoro saznala da je slična taktika već korištena nekoliko puta u okrugu Flint, gdje ona živi, te da je utvrđeno da tako otmičari pokušavaju odvratiti pažnju djevojkama kako bi ih oteli.

Incident nije prijavila policiji, ali je od tada uplašena i mora svaku večer ići s pratnjom od posla do auta.

Ova situacija se može dogoditi bilo gdje! Do sada nije prijavljen sličan slučaj u našoj zemlji, što ne znači da nije moguće da se dogodi u bilo kojem trenutku. Zato, budite oprezni!

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

[g1_socials_user user="2742" icon_size="28" icon_color="text"]

Papirnati avion (GIF)

Fotografija se širi internetom poput virusa zbog jezivog detalja: Dječak sa slike prestravio društvene mreže