in

Bivši dečko 12 godina potajno živio na njenom tavanu

tavan

Amerikanka Tracy čula je čudnu buku sa tavana i vidjela čavle kako ispadaju sa stropa. Pomislila je kako se radi o životinji, te je poslala svoje sinove u izvidnicu. No, njeni sinovi na tavanu su zatekli čovjeka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija, javlja Blic.

U tom trenutku je shvatila da joj na tavanu živi bivši dečko s kojim je prekinula prije 12 godina, osuđeni kriminalac koji nakon izlaska iz zatvora nije imao gdje živjeti.

Kada je shvatio da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao s tavana i pobjegao, a žena je slučaj prijavila policiji.

Prije 12 godina bila je u jednogodišnjoj vezi s tim muškarcem, a prošle godine pomogao joj je postaviti vrata u kući. Od tada ga nije vidjela, ali je čula da je uhićen zbog krađe.

– Kroz rešetku za ventilaciju mogao je gledati ravno u moju spavaću sobu. To me užasnulo, rekla je Tracy, kojoj nije jasno kako je njen bivši ušao u kuću.

Promijenila je sve brave, ali se njena djeca i dalje boje spavati u svojim sobama.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Filip Ćakić

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.

Aj smiri se

Ode mast