in

“Bliži se kraj svijeta, zlo se pojavilo”: Ljudi uvjereni da su ugledali demona s ogromnim krilima na ulici (FOTO) (VIDEO)

Neki misle da je u pitanju demon, a drugi da je u pitanju palma…

83098398

Korisnik Facebooka, Richard Kristiansen, napravio je fotografiju koja navodno, prema njegovim tvrdnjama, prikazuje velikog demona s krilima kako se šeta ulicom usred Arizone, piše DailyMail.

Fotografija, koja je za kratko vrijeme bila podijeljena 100.000 puta, ubrzo je obrisana s njegovog profila, ali je i dalje predmet rasprava i teorija zavjere na internetu.

Scena u kojoj je fotografija nastala obavijena je misterioznom žućkastom izmaglicom, a ispod svog prvobitnog sastava Richard je napisao “Na što vam ovo stvorenje s fotografije sliči?”.


Većina komentara ukazivala je na to da je u pitanju demon, te da živimo u tako groznim vremenima da nas ovakva stvorenja ne bi trebala čuditi.

“Živimo u vremenima blizu kraja svijeta, normalno je da se zlo pojavi“, jedan je od komentara.

Drugi pak napominje da je u pitanju obična palma uslikana u pravom uglu tako da djeluje kao nadbiće s krilima, ali što ovo stvorenje predstavlja i dalje ostaje misterija.

Pogledajte video jednog od objašnjenja ove fotografije:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

[g1_socials_user user="2742" icon_size="28" icon_color="text"]

Fotografija s tatinim rukavicama zbog koje srce puca: On će me zauvijek čuvati! (FOTO)

Vlasnica kafića je pustila ovog beskućnika da radi samo jedan dan, a nakon nekog vremena, dogodilo se nešto nevjerojatno (FOTO)