in

Došao je i taj trenutak

Martin Jetpack je inovativan helikopter, odnosno osobni leteći stroj koji proizvodi Martin Aircraft Company iz Novog Zelanda.

Pokreće ga benzinski motor snage 200KS, može postići maksimalnu brzinu od oko 90 km/h te letjeti 30 minuta sa punim spremnikom goriva. Cijena je ogromna i za te novce možete si kupiti više nego pristojan automobil. Nagađa se da će koštati oko 75.000 dolara ali to ovisi hoće li kompanija pronaći komercijalne kupce. U svakom slučaju i privatne osobe se mogu predbilježiti za jedan, jer se očekuje početak prodaje krajem 2010. godine.
Da biste postali vlasnik ove sprave i slobodno letjeli njome morate proći i trening te dobiti posebnu dozvolu koju izdaje kompanija, a usklađena je sa pravilnicima o upravljanju lakim zrakoplovima i helikopterima.

Da bi vam bilo jasnije o čemu se radi, pogledajte video.

Za više informacija posjetite: http://www.martinjetpack.com

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by steelmaiden

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Pokretna traka za trčanje (koja se kreće :)

Autostoper