in

Fotografija s tatinim rukavicama zbog koje srce puca: On će me zauvijek čuvati! (FOTO)

Tata ove nježne djevojčice obožavao je motore. Kada je saznao da će postati otac postao je posebno oprezan i nije sjedao na motor bez kompletne zaštitne opreme. Međutim, na kraju nije motor bio nešto zbog čega se trebao brinuti. Mjesec dana prije nego što je rođena malena Aubrey, njen tata je ubijen.

89309803

Iako nikada neće imati priliku da upozna svog oca, fotografkinja Kim Stone smislila je način kako da stvori vječnu uspomenu, kako bi mala Obri uvijek znala da je njen otac pored nje.

Fotografija na kojoj bebu grle bajkerske rukavice njenog tate, već na prvi pogled osvojila je svakoga tko ju je vidio. I zaista je neodoljiva, ali priča koju nosi je ono što je učinilo da `puknu` mnoga srca širom svijeta.

Kažu da, kada se beba smije u snu, to znači da je čuvaju anđeli. Ova fotografija nam govori da to može zaista biti istina…

8989039803

(yumama.com)

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

[g1_socials_user user="2742" icon_size="28" icon_color="text"]

Novogodišnje slike najljepše djevojčice na svijetu

“Bliži se kraj svijeta, zlo se pojavilo”: Ljudi uvjereni da su ugledali demona s ogromnim krilima na ulici (FOTO) (VIDEO)