in

Fotografije 61-godišnje žene u kupaćem kostimu se šire brzinom vjetra – biti će vam odmah jasno zašto!

Modeli u kupaćim kostimima se mogu protumačiti kao seksualno provokativnim, ali na ovim odličnim fotografijama ćete vidjeti da to nije uvijek tako.

Ono što ove fotografije pokazuju jest da ne morate biti mladi da bi nosili kupaći kostim i u njemu izgledali zadivljujuće i prelijepo – kao što nam pokazuje Yazemeenah Rossi.

Fotografije su nastale u suradnji dviju modnih agencija, poznatog branda „The Dreslyn“ i one specijalizirane za izradu donjeg rublja za žene „Land od Women“.

Tvorac branda „The Dreslyn“, Brooke Taylor Corcia želio je pokazati da reklamiranje kupaćih kostima ne mora biti seksističko i da je starije žene jednako važno pokazati u njima, kao što se to radi na mlađim modelima.


Rossi je izabrana iz posebnog razloga: „ Ovo je žena koja zrači zdravljem i vitalnošću,“ rekao je Corcia za Huffington Post. „Ona je puna samopouzdanja, vizualni je umjetnik, brine se o sebi. To znači da se ovdje radi o osobi koja dobro živi, putuje, pametna je i odvažna, pušta da svjetlost izbija iz nje.“

Nastavak na sljedećoj stranici ispod…

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Ona je bila PRVA žena u povijesti koja je rodila OSMORKE. Ostat ćete bez daha kad vidite kako danas izgledaju i koliko ih je preživjelo… nevjerojatno

TEST VIDA: Koji broj vidite na slici? Samo 1 od 3 osobe vidi pravu cifru!