in

Ismijavali su je zbog izgleda, a nakon godinu dana je promijenila navike i izgleda neprepoznatljivo

Ovo je jedna od najdivnijih transformacija koje ste ikada vidjeli – i najinspirativnija je do sada.

Summer je oduvijek bila ”Veliko dijete”. Sa samo 4 godine je težila skoro 46 kilograma. Doktori su je odmah upozorili da bi mogla imati opasne posljedice ako nastavi s ovakvim načinom života. No, ona se nastavila uvlačiti u taj začarani krug života.

Konstantno su je ismijavali. no s vremenom se naučila nositi s tim. Iako je izvana izgledala hrabro i samouvjereno, dok se iznutra malo po malo uništavala.

U veljači 2014. godine se počela posvećivati svom zdravlju, liječenju i prehrani. Izolirala se od vanjskog svijeta i bila spremna poduzeti velike korake.

Nećete vjerovati koliko se promijenila za godinu dana i to sve zahvaljujući prirodnim načinima mršavljenja, prehrani i fizički aktivnom životu.

Podržite Summer i podijelite ovu izvanrednu transformaciju sa svojim prijateljima!

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

[g1_socials_user user="2742" icon_size="28" icon_color="text"]

Geek girls – Jessica Nigri

DJEVOJKA PRODAJE NEVINOST NA INTERNETU: Početna cijena je 100.000 eura! Njen razlog je nevjerojatan