in

Kako Macaulay Culkin (Sam u kući) izgleda danas?

Proslavio se ulogom u hit božićnom filmu ‘Sam u kući’ 1 i 2, no njegovi obožavatelji ostali su šokirani kad su vidjeli kako ovaj glumac izgleda danas.

Paparazzi su Macaulay Culkina uočili na ulicama New Yorka kako u rukama drži energetsko piće, no glumac izgleda prilično zastrašujuće. Američki kanal ET na YouTubeu prenosi njegovu šokantnu sliku na kojoj Culkin izgleda zabrinjavajuće mršavo i ispijeno.

‘Macaulay Culkin je zdrav’, samo je kratko rekao njegov menadžer ET-u. Culkin danas ima 31 godinu, a proslavio se kroz ulogu preslatkog Kevina McCallistera koji se izgubi u velikom gradu, te zahvaljujući svojoj snalažljivosti nadmudri provalnike.

Američki mediji pišu kako snima novi britanski film ‘Service Man’ vojne tematike.

Tražili ste:

    sam u kuci, slike ljudi, macaulay culkin danas, macaulay culkin, GLUMAC SAM U KUCI

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Filip Ćakić

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.

Alison Arngrim

Alison Becker