in

Nevjerojatne istine o ženskoj stražnjici koje sigurno ne znate

Ženska stražnjica oduvijek je izazivala zanimanje znanstvenika. O ovom se dijelu tijela može doznati štošta, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivosti koje bi vas mogle jako iznenaditi.

1. Znanstveno je dokazano da masno tkivo na području stražnjice, za razliku od onog na trbuhu, pozitivno utječe na zdravlje te smanjuje rizik od dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.

2. Gluteus maksimus je najveći i jedan od najmoćnijih mišića cijelog tijela.

3. Istraživanje provedeno na uzorku žena različite životne dobi pokazalo je da one, kada je u pitanju fizički izgled, od partnera najviše vole dobiti kompliment na račun stražnjice.

4. Prvi modeli ženskih traperica napravljeni za široku proizvodnju dizajnirani su i sašiveni posebno kako bi maksimalno istaknuli stražnjicu.

5. Sada već davnih dana Jennifer Lopez je sigurala svoju stražnjicu, a procjenjuje se da je u pitanju iznos od vrtoglavih 27 milijuna dolara, piše Zadovoljna.

6. Žene po prirodi imaju veću i izraženiju stražnjicu od muškaraca, a sve zahvaljujući ženskom hormonu estrogenu koji je odgovoran za taloženje masnog tkiva na tom dijelu tijela.

7. Mikel Ruffinelli u ovom trenutku je službena vlasnica jedne od navećih stražnjica na svijetu. Obujam njezinih bokova iznosi 252 centimetra.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Samo romantične duše će odmah razumjeti sliku – POGLEDAJTE DOBRO!

Jennifer Lopez digla potkošulju i pokazala gole grudi