in

NIJE IMALA NIŠTA: Ovo je stan u kojem je Soraja živjela prije nego što je postala poznata, ČEKAJTE DOK VIDITE ŠTO DRŽI NA STOLU (FOTO)

Prije nego što se Soraja proslavila u Srbiji kao natjecateljica “Velikog Brata” i kao pobjednica domaćeg izbora za “Playboy” djevojku, ekipa “Blic pulsa” posjetila je starletu u njenom tadašnjem stanu.

bomktkqturbxy9hmzm3nzllyja1mdfmytjlogyzzdzkzdgwzdhlnje3nc5qcgvnkzmczqjyaa

 Ma nemam ništa u stanu. Prazan je ovako zato što sam se skoro preselila, ima možda dva mjeseca. Čim sam dobila kola, bila mi je potrebna garaža, pa sam se odlučila da uzmem stan negdje blizu neke garaže. I evo me sad ovdje – rekla  je tada Soraja.

Na njenom stolu u dnevnom boravku mogle su se naći razne knjige, od onih o seksu, preko onih malo drugačijeg sadržaja.

6d0f73d2633aa266751439f05d2c7cdb

– Aaaa, ma to su mi drugarice kupovale iz šale, te o seksu. A ove o psihologiji su za fakultet – objasnila  je Soraja i dodala:

– Ovdje sam spavala možda deset noći, više sam bila preko nego u ovom stanu. Tek treba sve da donesem ovde. Kad sam ušla, nije bilo ni tanjira, ničega, sve sam morala da donesem. Eto, jedino u ormanima ima stvari – rekla je i pokazala prepun ormar

jnbktkqturbxy9hyjy4zmjjymy0nze4nzaxngvjyzfiztu1nzyymdgwzc5qcgvnkzmczqjyaa

16mktkqturbxy9imdm1zgrinjg0y2m4zdywmjjjzmywnwi1nwmxymjjyy5qcgvnkzmczqjyaa

6upktkqturbxy83nmixzmzlywfkowy5zwy5otziymq3mzq4ndk2mdq5oc5qcgvnkzmczqjyaa

Priznala je da, ipak, voli ponekad zalaziti i u kuhinju.

– Volim da kuham grašak s piletinom, to obožavam, volim špagete na razne načine, što, pretpostavljam, zna svako, volim kupus kiseli. Uglavnom kuham kad mi dođu drugarice, pa onda spremam za sve nas, rijetko samo za sebe – rekla je Soraja.

y-8ktkqturbxy80zte0mzdkodewnwq3zjyznduwnjgxyzuwzgewyziyys5qcgvnkzmczqjyaa

Tražili ste:

    nina morić, story, slike poznatih pevacica instegram

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

5 najčudnijih slika koje je uslikao Google Earth!

Geek girls – Vera Bambi