in

Ono što ovaj par radi od starih CD-ova je genijalno, pogledajte samo njihovu kuhinju!

Sjećamo se vremena kada su CD-ovi zamijenili nekadašnje ploče na kojima se slušala muzika. Danas su pak i oni zamijenjeni suvremenim računalima koji služe za slušanje glazbe.

Pitate se što napraviti sa svim tim CD-ovima koje ste godinama sakupljali. Prvo što bi vam palo na pamet jeste da ih bacite. No, razmislite još jednom…možda vam upravo ovaj kreativni par probudi maštu i prenese malo inspiracije.

Lijepljenje CD-ova na zidove možda zvuči pomalo suludo, no vaš gosti će ostati bez daha kada vide taj prizor. Budući da pozadina CD-a reflektira svjetlost, priredit će vam se impresivni svijetleći show koji će učiniti da svaka prostorija izgleda svjetlije.

cd1

Ovaj proces je trajao oko dva mjeseca, a kako kažu ne namjeravaju se zaustaviti na ovome. Kako to rade? Najprije iskidaju gomilu CD-ova na manje dijelove. Oni ne moraju biti nekog posebnog oblika. Što su raznovrsniji, to je bolje. Potom ih lijepe na zid i slažu poput slagalice, uklapajući veće i manje dijelove tamo gdje mogu stati.

cd2

Rezultat je predivan! Još ideja za slične kućne radinosti možete pogledati na stranici Instructables gdje svakodnevno objavljuju savjete i trikove koje i sami primjenjuju.

cd3

cd4

Jeste li i dalje sigurni da CD-ove možete jedino baciti u smeće? Pokušajte ovo i podijelite s prijateljima koji vole DiY projekte.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

DJEVOJKA PRODAJE NEVINOST NA INTERNETU: Početna cijena je 100.000 eura! Njen razlog je nevjerojatan

Geek girls – Jessica Beppler