in

Plakali ste za njom: Od kultne “Esmeralde” je prošlo 20 godina, a evo kako glavni likovi izgledaju danas (FOTO)

Bila je slijepa, zelenih očiju i jako siromašna. U nju se zaljubio sin najbogatijeg čovjeka u selu, a nad njihovom ljubavnom sudbinom plakalo je pola regije. Naravno radi se o sapunici Esmeralda, a od prve epizode prošlo je dvadeset godina.

Tim povodom mnogi su provjerili gdje su sada glavni likovi ove serije. Leticia Calderon, koja je igrala Esmeraldu, danas ima 48 godina. Nakon Esmeralde, koja ju je proslavila, igrala je u još nekim sapunicama, a pred kamerom je i dan danas.

Fernando Colunga, koji je u seriji igrao fatalnog Jose Armanda nije se previše promijenio. Ni on se nije povukao sa seta i dalje aktivno snima sapunice i filmove.

Nora Salinas, koja je glumila Gracielu, se također odlično nosi s godinama i vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

A evo i kako danas izgleda glavna zvijezda sapunice Esmeralda, odnosno Leticia Calderon:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

SAUDIJSKI PRINC ŽELI BAŠ NJU: Spreman je njenom mužu platiti 10 milijuna dolara samo za jednu noć!

S 18 godina je jela samo 3 jabuke na dan. Pet godina kasnije, ona je neprepoznatljiva