in

Vlasnica kafića je pustila ovog beskućnika da radi samo jedan dan, a nakon nekog vremena, dogodilo se nešto nevjerojatno (FOTO)

U ožujku prošle godine, beskućnik je zalutao u kafić u Minesoti i tražio nešto novca.

Vlasnica kafića, Cesia Abigail, pitala je čovjeka zašto nije imao posao. Marcus je beskućnik, i rekao joj je da bi volio da ima posao, ali da ga zbog povijesti krivičnih djela nitko ne želi zaposliti. Da bi preživio, Marcus je bio prisiljen da prosi i krade.

Cesia je odlučila napraviti nešto predivno. Zamolila ga je da radi u njenom kafiću taj dan.


Danas, on radi kao i svaki drugi radnik u njenom kafiću, zaposlen na stalno.

Marcus je postao drugi čovjek s novootkrivenim osjećajem dostojanstva i samopoštovanja, samo zbog jedne šanse koju mu je dala ova žena.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

[g1_socials_user user="2742" icon_size="28" icon_color="text"]

“Bliži se kraj svijeta, zlo se pojavilo”: Ljudi uvjereni da su ugledali demona s ogromnim krilima na ulici (FOTO) (VIDEO)

Geek girls – Lara Croft