in

ZALUDILA SVIJET SAVRŠENIM OBLINAMA: Sada su je paparazzi slikali BEZ ŠMINKE i mnogi su GORKO RAZOČARANI

Kad se uvuče u minijaturni bikini, nijedna žena ne može da joj stane na crtu. Savršenim oblinama očarala je svijet, ali ove slike bez šminke mnogim muškarcima su srušile snove.

Emily Ratajkowski se ne libi da za svojih 15,5 milijuna pratilaca na Instagramu objavljuje slike koje jačoj polovici ubrzavaju puls, a kod žena izazivaju zavist. Ali, nakon ovih slika, mnogi će promijeniti mišljenje.

Kao i uvijek, besprijekorno obučena Emily, izašla je u šetnju Los Angelesom, ali izgleda da nije računala na to da će je paparazzi pratiti u stopu, pa na lice nije stavila nimalo šminke.

Što se nas tiče, Emily u prirodnom izdanju izgleda jednako atraktivno, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi njeni fanovi su razočarani prizorom.

Da li ste vi očekivali da bez šminke izgleda ovako?

Tražili ste:

    jutarnji

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Geek girls – Vera Bambi

SAUDIJSKI PRINC ŽELI BAŠ NJU: Spreman je njenom mužu platiti 10 milijuna dolara samo za jednu noć!