in

ZBOG VELIKOG BROJA ŽENA ZA UDAJU: Vlada Islanda daje Vam 5.000 dolara, ako oženite curu iz te zemlje

Island, mala zemlja sa sjevera Starog kontinenta, poznata po svojim vulkanima i divljoj prirodi, odlučila je da još jednom dospije u centar pažnje svjetskih medija.

Naime, vlada Islanda planira povećati svoju populaciju koja je posljednjih godina u konstantnom padu. Da problem bude još veći, ženska populacija je stalno u porastu, te se iz godine u godinu povećava broj žena koje nisu u prilici da nađu muškarca.

Islandska vlada je stoga odlučila da na vrlo interesantan način pokuša riješiti ovaj problem. Odlučili su da početkom sljedeće godine poklone 5.000 dolara svima onima koji su spremni oženiti ženu s Islanda.

Tako da muškarci, ako možete podnijeti malo veću hladnoću, možda je Island pravo mjesto za Vas…

Tražili ste:

    https://slike geek hr/zbog-velikog-broja-zena-za-udaju-vlada-islanda-daje-vam-5-000-dolara-ako-ozenite-curu-iz-te-zemlje/?fbclid=IwAR3DqbHH8GfiJth853Ha_a9Q8GXrTTyhtJ4trGdbOQR43il9RAU6FD7cPu0

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Marko Ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Žena je izbačena sa bazena zbog njenog kupaćeg kostima, vidite li vi zašto?

Geek girls – Jenna Chew