in

Žena od 454 kg optužena za ubojstvo nećaka

zena-od-454-kg

Kada je Sergio Valdez prvi puta vidio svoju pacijenticu Mary Rosales koja teži 454 kg jedva da je mogao raspoznati što je posteljina a što je njezino tijelo.

Mary Rosales leži u svom krevetu prekrivena mnoštvom deka i okružena jastucima. Treba ju nekoliko puta okružiti kako bi se shvatilo što je njezino tijelo a što jastuci.

„Svi smo vidjeli pretile ljude, ali na ovoj razini nikada.“ – rekao je Valdez

Mary Rosales optužena je za ubojstvo svog dvogodišnjeg nećaka. Priznala je to 2008. godine, kada je kako ona tvrdi zgnječila nećaka pokušavajući se okrenuti u krevetu.

Doktoru Valdezu je to bilo sumljivo jer je obdukcijom dokazano da je dijete preminulo od siline udaraca. Nakon toga Rosales je potvrdila kako je vidjela svoju sestru kako neprestano tuče dvogodišnjeg Elisea, no nije htjela ranije priznati kako sestra ne bi ostala bez ostalo dvoje dijece koje ima.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Written by Filip Ćakić

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.

Like a

Dobila sam